Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Cuisine - Sunny Light

Krása světlého dřeva s vinylem Sunny Light z řady Virtuo

Přírodní, skandinávský, bohémský, ale také designový, čistý a moderní... Dekor Sunny Light umocňuje všechny dekorace!

Skandinávský a bohémský trend
Bude Váš oblíbený?

Trend je inspirován severskými interiéry a bohémským životem. Ztělesňuje ho zde dekor Sunny Light, světlé dřevo, které do tohoto interiéru vnáší charakter a jemnost.

Světlé dřevo, trend pro celý dům

Pokud existuje podlahová krytina, která dodá každé místnosti charakter, jsou to parkety! A díky PVC se kouzlu této přírodní inspirace meze nekladou: Výjimečná vodotěsnost ve vlhkých místnostech, ideální odolnost proti opotřebení v obývacích pokojích, dokonalá povrchová úprava odolná proti skvrnám v kuchyni... A vždy jednoduchá a elegantní ušlechtilost světlého a jasného vzoru dřeva!

Vinylová podlaha ze světlého dřeva, desítky dekorativních možností

Dekor Sunny Light? Ano! Jeho elegance podporuje vámi zvolenou dekoraci. Stává se bohémským díky proutí, zeleným rostlinám, materiálovým efektům (plátno, výšivky) na polštářích. V kombinaci s nábytkem ze světlého dřeva, barvami a geometrickými vzory je toto skandinávský styl. Díky čistým liniím a minimalistickému stylu má vinylová podlaha Sunny Light moderní design. Díky černé barvě a kovu vytváří jasný a moderní industriální styl. Skutečný prostor k tvořivé hře!

Hra kontrastů: s tímto PVC najdete odvahu kombinovat!

Otevřená kuchyně, výklenek v obývacím pokoji, otvor na lodžii nebo verandu, jídelní kout, prostor pro odpočinek... V závislosti na vašem domě a životním stylu můžete některé části vašeho domova zvýraznit kontrastní podlahou. Dekor Sunny Light lze kombinovat mnoha způsoby: s cementovými dlaždicemi nebo geometrickým vzorem v jídelně nebo kuchyni, se vzorem Terrazzo v dětských pokojích, s minerálním betonem v koupelně... Díky svému přírodnímu vzhledu lze Sunny Light kombinovat s širokou škálou vkusu.

Lepené nebo zámkové dílce: skutečně snadná pokládka

Vzor Sunny Light je k dispozici v řadě Virtuo a ve dvou instalačních systémech: lepená a zámková varianta. První otázka, kterou je třeba si při instalaci položit, je důležitá: Jakým způsobem položit podlahu? Ačkoli existují výjimky (v závislosti na umístění dveří, přirozeném světle), poměrně běžným pravidlem je volit instalaci vinylu podélně, aby se prostor opticky prodloužil, a na šířku, aby se mírně rozšířily úzké místnosti. To dává smysl!

Vinyl se prosazuje ve skandinávském interiéru

Skandinávský trend je založen na mnoha podmínkách: světlé dřevo, nízký nábytek, čisté linie, měkké osvětlení... A především útulná a příjemná atmosféra! Dlouhé huňaté plédy, tlusté koberce, polštáře s geometrickými vzory... a všechno ostatní, s čím se doma cítíte skvěle!

Gino Venturelli, umělecký ředitel společnosti Gerflor

„V případě dekoru Sunny Light jsme chtěli skloubit materiál dřeva a specifické světlo světlého dřeva. Chtěli jsme obnovit eleganci tohoto ušlechtilého materiálu, vytvořit přírodní barvu a navrhnout vzor přizpůsobený skandinávskému trendu, který je již deset let hlavním trendem. Je to náš způsob, jak přispět k příjemnému interiéru a příjemnému každodennímu životu. »

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.