Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Tutos trophées chambre d'enfant

Bezodpadové kutilství Clem Around the Corner se zbytky podlah Gerflor

Recyklujte svůj odpad? Ano, ale jak? 
Vyzvali jsme Clem Around the Corner, influencery v oblasti kutilských prací a dekorací, jejíž účet na Pinterestu je plný dekorativních překvapení, aby našla řešení #AntiGaspi Jste připraveni přijmout výzvu?

Elegantní, nepřeplněná rámová stěna

Rámová stěna, která je trendem posledních let, je pro milovníky dekorací nepostradatelná. Ať už se jedná o obývací pokoj, ložnici, šatnu nebo kancelář, stěna s rámem okamžitě ozdobí místnost pro vaše potěšení. Tento dekorativní prvek navíc pomůže váš dům nebo byt obzvláště zútulnit. Díky nápadům Clem můžete vyjádřit svou kreativitu a zároveň mít přístup k recyklaci: Vaše zbytky instalace budou použity k vytvoření umělecké a ultra-deco kompozice: zjistit více informací o tuto přímo zde a k vašim odřezkům! 

Un mur de cadre arty et épuré

Trofeje do dětského pokoje

Rozhodli jste se snížit produkci odpadu ? Chcete se stát ekologičtějšími podporou recyklace a předcházení vzniku odpadu? Dělejte to jako Clem! Tato skupina influencerů zužitkovala zbytky podlah Gerflor a vytvořila z nich krásné trofeje do dětského pokoje! Vyhledejte tuto zde a vyrobte si vlastní ozdobu, která bude originálním a dekorativním doplňkem vašeho domova. Někdo vás brzy jistě požádá o další

Minimalistický a umělecký koberec

Zbylo vám spousta odpadu, a nevíte, co s ním? Vytvořte si individuální a originální koberec vzájemným propojením malých podlahových dílků, střídáním odstínů a světlých a tmavých, jednoduchých a grafických vzorů! Malá pomoc? Clem vám vysvětlí, jak z vašeho obývacího pokoje vytvořit ústřední místnost  zde!

Jemný a elegantní vánoční věnec

Vánoční věnec vyrobený ze zbytků podlah se snadno vyrábí a je velmi originální. Tohle ohromí celou rodinu! Zavěste jej kdekoliv v domě nebo na váš krásný stromek, tak jako Clem zde. Vystřihněte si vzory podle vlastního výběru z našich nejznámějších dekorů a vytvořte věnec, který ohromí všechny kolem vás.

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.