Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Vysoké standardy a certifikace

Snažíme se jít nad rámec zákonných požadavků, a proto jsme získali ambiciózní certifikace a označení výrobků.

Trvanlivost nátěrů, snížení znečišťujících emisních látek, udržitelný rozvoj : naše certifikace odměňují naše úsilí ve střednědobém/dlouhodobém horizontu. Naše výrobky také přispívají k dosažení certifikací.

Splnění ambiciózních norem kvality vnitřního ovzduší

Omezení emisí těkavých organických látek z našich podlahových krytin je pro společnost Gerflor prioritou a je doloženo několika certifikáty. Získali jsme tak:

  • Třída  A+, nejvyšší výkon (A+, A, B, C), odpovídající celkovým emisím VOC < 1 000 μg.m3 měřeno 28 dní po instalaci výrobku, pro naše PVC a linoleum.
  • Americká certifikace Floorscore pro všechny naše podlahy, nejuznávanější systém na světě, pokud jde o emise těkavých organických látek z výrobků, založený na kontrole na místě (certifikace ISO9001) a měření emisí těkavých organických látek externí laboratoří.
Labels Gerflor

Gerflor, to nejlepší řešení pro vaše podlahy

Skupina GERFLOR navrhuje, vyrábí a prodává inovativní, dekorativní, ekologicky odpovědná a kompletní řešení pro flexibilní podlahy, vinylové dlaždice pokládané na klip nebo pomocí lepidla, vinylové role, od pokládky až po konečnou úpravu, abyste si tak mohli vybavit váš obytný prostor: podlahy do ložnic, podlahy do dětských pokojů, podlahy do kuchyní, podlahy do koupelen atd.

Sortiment výrobků, který splňuje specifické potřeby jednotlivých tržních aplikací. Vždy více inspirace, pohody, bezpečnosti, výkonu a návratnosti investic. Architektura, dekorace, sport, technika.

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.