Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
le_petit_marius_diy_credence_cuisine.jpg

Proměňte zbytky z instalace v neodolatelnou kuchyňskou linku!

Máte zbytky podlahy Gerflor, ale nevíte, co s nimi? Našli jsme alternativní řešení pro tuto podlahu! Společnost Gerflor samozřejmě nabízí především podlahy z PVC, ale nikdo netvrdí, že tyto podlahy nelze položit jinde...

Ve společnosti Gerflor rádi znovuobjevujeme starou dlažbu a vracíme se k ní s módními vzory a barvami. Alexandra z účtu @le_petit_marius se s námi podělila o svůj vynikající trik, jak alternativně využít dlaždice  Gerflor.

 

Díky trendu bohémské elegance v dekorování se antické cementové dlaždice vrátily ve velkém stylu, na podlaze, kredenci nebo fajáns. A tak ji při toulkách po obchodech s interiérovými dekoracemi a kutilskými potřebami napadlo, že by si mohla sama něco vyrobit.

 

Chtěla si pořídit tento typ kredence do své kuchyně, ale příliš se jí nechtělo do větší renovaci, a tak jí řešení pomocí PVC dlaždic přišlo jasné. Takto se změnil osud desek z kolekce Senso Auto-adhésif Premium při kreativním použití na kuchyňské lince.

article_diy_credence.jpg

Černobílá nebo písková barva této kolekce – dekor Cordoba nabízí řadu barev v různých kolekcích, které dodají vaší kuchyni domovu charakter a originalitu.

rs39145_cordoba_black_white_-_frontal.jpg

Cordoba Black&White

cordoba_ivory.jpg

Cordoba Ivory

Tato podlaha z PVC má vynikající hydroizolační vlastnosti, což znamená, že ji lze bez obav instalovat ve vlhkých místnostech.

Aby byly cementové dlaždice ještě realističtější, nechala Alexandra mezi jednotlivými dlaždicemi volný prostor, aby je mohla spojit spárou.

 

Toto je výborný nápad, který dodá charakter a autentičnost celé místnosti a dodá jí na atmosféře.

le_petit_marius_diy_credence_cuisine.jpg

Pokud se vám nápad líbí a rozhodnete se takto předělat váš kredenc, neváhejte nás označit na našem instagramovém účtu @gerflor.cz, rádi se o vaše výtvory podělíme!

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.